Barendrecht, 5 januari 2019

2019 een UnieK jaar (mede door het Oranje Fonds)!

Oranje_Fonds_bloklogo Oranje_Fonds_bloklogo (1)  Toen UnieK in 2017 haar deuren opende, waren er nog veel vragen. Gaan we onze klanten vinden en hoe blijven we inkomsten genereren? Een kledingbank waar mensen hun kleding, fietsen en speelgoed mogen ontvangen is een mooi doel, maar hoe zit het nu met het voortbestaan? Inmiddels is het 2019 en UnieK draait op volle kracht. Het klantenbestand bestaat uit meer dan 400 personen en groeit nog iedere week. Mensen die wekelijks winkelend bij UnieK te vinden zijn.

Zonder U geen UnieK!

Maar, zonder U geen UnieK! U bent het die klant is. U bent het die kleding, speelgoed, fietsen, food en non-food producten geeft. U bent het die vrijwillig zijn diensten aanbiedt. U bent het die donatie geeft en/of sponsort. U bent het die het doorverteld! Want dit alles is en blijft nodig om onze klanten weer hoop te geven. Hoop op een betere toekomst. Hoop op een uniek leven zonder UnieK.

UnieK wil ook het Oranje Fonds bij u onder de aandacht brengen, want mede namens dit fonds is UnieK een begrip geworden in Barendrecht en Albrandswaard!

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in onze samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

               

 

Voor informatie over UnieK: www.stichtinguniek.nl, https://www.facebook.com/Kledingbank-UnieK-1817088221858815/?ref=settings of neem contact op met Ariane Verdoorn, Voorzitter UnieK, via uniekbarendrecht@hotmail.com of 06-13212177

Voor informatie over het Oranje Fonds: www.oranjefonds.nl of neem contact op met Nerina Vilchez, Adviseur Publiciteit, via nerina.vilchez@oranjefonds.nl of 030-2339348.