AH-Albrandswaard heeft speelgoed verzamelt voor de kinderen van UnieK. Dit speelgoed, ingeleverd door de inwoners van Albrandswaard en verzamelt en uitgezocht door de medewerkers AH-Albrandswaard krijgt een tweede leven.

 

 

 

 

Dajong.computervrienden schenkt computer aan klant van UnieK. Tevens heeft Dajong het onderhoud van de computers bij UnieK onder hun hoede. De computers bij UnieK zijn ook door de vakkundige medewerkers van Dajong geïnstalleerd.

 

 

 

 

 

 

Kids n Stuff heeft UnieK onder de aandacht gebracht bij haar klanten. Hierdoor heeft UnieK bonnen van een speelgoedwinkel mogen ontvangen. Deze bonnen zullen via de speelgoeddoos bij de kinderen van UnieK terecht komen. Kinderen van UnieK ontvangen op hun verjaardag (tot en met 12 jaar) een speelgoeddoos.

 

 

 

Moerkerken tweewielers uit Ridderkerk niet alleen ‘groot in gebruikt’, maar ook ‘groot in geven’ schenkt UnieK kinderfietsen voor de kinderen van de klanten van UnieK. Ieder kind verdient een fiets om mee te spelen en mee naar school te gaan. Dankzij Moerkerken kunnen een tiental kinderen weer blij gemaakt te worden.