• Annet

  Bestuurslid: secretaris. Door toeval kwam ik in aanraking met Kledingbank UnieK en was gelijk onder de indruk van de mensen die er werkten en de klanten. Kort daarna heb ik mij aangemeld als vrijwilliger, daar ik ook graag een bijdrage wil leveren aan de mooie doelstelling van de stichting. Ook vind ik het erg leuk om in een team te werken.
 • Anny

  Bestuurslid: social media manager. Maatschappelijk betrokken zijn vind ik belangrijk. Goed omgaan met onze grondstoffen en die hergebruiken en een tweede kans geven is goed voor de natuur, daarbij helpen we ook nog eens ons medemens. Dat geeft voldoening. En dat allemaal samen met een gezellig en gemotiveerd team, maakt dit alles voor mij heel Uniek.
 • Ariane

  Bestuurslid: voorzitter
 • Beyan

  Ik werk bij UnieK om andere mensen te helpen en mij zelf te verbeteren in de Nederlandse taal. Ik ben heel blij dat wij zo'n goede groep met vrijwilligers zijn.
 • Denise

  Vrijwilliger zijn bij de kledingbank uniek geeft een kans om iets te doen voor de medemens . Het is een kans om met een zeer gemotiveerde groep mensen iets moois neer te zetten. En om iets speciaals op te bouwen met de medemens die het misschien iets minder heeft getroffen op een moment in zijn /haar leven. IK ben dan ook dankbaar voor iedere minuut die ik kan geven als vrijwilliger.
 • Dinie

  Sinds april werk ik één dag per week met veel plezier als vrijwilliger bij kledingbank Uniek. Ik ervaar het als een prettige werkplek met een leuk team. Het korte contact met de klanten vind ik erg waardevol. Het is triest dat een kledingbank in onze welvaartsmaatschappij nodig is, maar het is fijn dat wij als Uniek een steentje kunnen bijdragen aan het welzijn van mensen. Daarbij komt ook dat het werk van Uniek goed is voor het milieu.
 • Heleen

  Ik ben vrijwilliger bij Uniek omdat ik het werken voor en met mensen leuk vind. Daarnaast trekt het concept van Uniek mij enorm aan. Met het aanbieden van tweedehands kleding, (of beter gezegd tweedekans kleding), helpen we onze medemens en ook het milieu, wat ik beide heel belangrijk vind!
 • Ingrid

  Terwijl ikzelf kleding wegbracht, kwam ik in contact met UnieK. Ik was al op zoek naar vrijwilligerswerk. Totdat ik hier een gezellig en warm bad trof. Een mooie diverse groep mensen, allen vrijwilligers, met hetzelfde doel, namelijk mensen helpen, die dat nodig hebben. Een fijn team om mee te werken.
 • Jaap

  Ik ben graag bezig met materialen die nog te goed zijn om weg te gooien, o.a. gebruikte fietsen. Veel herbruikbare materialen krijgen dan weer een goede bestemming. Uniek is een stichting waar dit in volle omvang in de praktijk wordt gebracht.
 • Kalthoum

  Ik werk bij kledingbank UnieK om mijn taal te versterken.
 • Loes

  Vrijwilliger zijn bij Kledingbank Uniek is belangrijk voor mij, omdat we mensen helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door het sorteren van aangeleverde kleding, voeding en andere materialen kunnen we spullen hergebruiken en menig persoon blij maken.
 • Ria

  Ik ben Ria, werk bij de kledingbank omdat Nico en Ariane warme mensen zijn, die samen met ons allemaal als vrijwilligers voor mensen met een kleinere beurs een mooie winkelbeleving willen geven, daar word je als mens blij van.
 • Selma

  Als vrijwilliger bij Kledingbank Uniek vind ik maatschappelijk betrokkenheid erg belangrijk, en ik geloof sterk in het helpen van mensen die het momenteel minder breed hebben. Bij Kledingbank Uniek kunnen we een verschil maken door een warme en gastvrije omgeving te bieden. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van een team met dezelfde doelen en intenties.