• Annet

Door toeval kwam ik in aanraking met Kledingbank UnieK en was gelijk onder de indruk van de mensen die er werkten en de klanten. Kort daarna heb ik mij aangemeld als vrijwilliger, daar ik ook graag een bijdrage wil leveren aan de mooie doelstelling van de stichting. Ook vind ik het erg leuk om in een team te werken.
  • Ariane

• Gerda

“Ik vind het heel fijn om iets voor een ander te kunnen doen. Ik vind het contact met onze cliënten mooi. Fijn en nuttig werk. “
  • Jaap

Ik ben graag bezig met materialen die nog te goed zijn om weg te gooien, o.a. gebruikte fietsen. Veel herbruikbare materialen krijgen dan weer een goede bestemming. Uniek is een stichting waar dit in volle omvang in de praktijk wordt gebracht.
  • Kalthowm Yhia

Ik werk bij kledingbank UnieK om mijn taal te versterken.
  • Liesbeth

Werken als vrijwilliger bij Kledingbank UnieK is iets doen voor anderen. Bij het team van UnieK krijg ik hiervoor de mogelijkheid.
  • Loes

Vrijwilliger zijn bij Kledingbank Uniek is belangrijk voor mij, omdat we mensen helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door het sorteren van aangeleverde kleding, voeding en andere materialen kunnen we spullen hergebruiken en menig persoon blij maken.
  • Marlies

Ik ben bij Uniek gekomen omdat ik graag mijn vrije tijd nuttig wil invullen en het fijn vind om mensen met een kleine beurs blij te maken met leuke/mooie spulletjes. Ik vind samenwerken in een gezellig team ook erg leuk.
  • Niko Pjetri

• Rene

Ik werk graag bij uniek, omdat je daar jezelf kunt zijn ,en je doet wat voor de maatschappij.
  • Ria

Ik ben Ria, werk bij de kledingbank omdat Nico en Ariane warme mensen zijn, die samen met ons allemaal als vrijwilligers voor mensen met een kleinere beurs een mooie winkelbeleving willen geven, daar word je als mens blij van.