Bij de nieuwe locatie aan de Kruidentuin gaat het er net iets anders aan toe, dan op de oude locatie aan de Talmaweg.

Wij hebben als u de winkel binnenkomt in de hal de heren- en kinderafdeling. Links achterin de dames afdeling, rechts achterin is de verkoophoek. Helemaal achterin door de klapdeuren kunt u zwangerschapskleding vinden en de babyhoek waar ook de menstruatie artikelen zich bevinden. Per ruimte beperkt aantal klanten winkelen.

De heren gebruiken voortaan de zwarte manden, de dames de witte manden en de verkoophoek blijft de blauwe manden gebruiken.

Inschrijven kan alleen op de dinsdagen van 13.00 – 16.00 uur. Zorg dat u op tijd komt. Bij grote drukte laten we de laatste klant om 15.30 uur binnen, zodat een ieder die nog staat te wachten, geholpen kan worden. U maakt nu nog gebruik van onze feestelijke actie, waarbij de zomerkaarten met 50% korting aangeschaft kunnen worden.

Op de woensdagochtend is het altijd erg druk, daarom kan er maximaal 30 minuten gewinkeld worden, dat geldt voor alle ruimtes en het aftekenen zit hier dan ook bij! Wilt u minder lang wachten en rustig winkelen? Kom dan op de woensdagmiddag of op de vrijdag.

U kunt voorlopig gratis gebruik maken van ons beautysalon, waar u uw haren kunt laten knippen en uw nagels kunt laten doen. Een keer uitproberen, maak een afspraak bij Ariane, zij plant u in.

Ook hebben wij  (alleen op de vrijdagen) een kleding reparatie en vermaak service. Heeft u een kledingstuk in de winkel die u wilt laten inkorten? Dan is dat nu ook mogelijk. Kom dan naar de balie en geef uw wensen aan. Deze service is alleen geldig voor kleding die uit onze winkel komt!

Wij hopen dat u weer helemaal op de hoogte bent gebracht en zien u snel weer bij ons binnenlopen.

Team kledingbank Uniek