Vrijwilligers gezocht!

Kledingbank Uniek is een non-profit organisatie die mensen ondersteunt die in (stille) armoede leven. Wij werken met een Uniek concept, waarbij onze klanten vrij mogen ‘shoppen’, zij mogen voor zichzelf kleding uitzoeken. Het praatje, de gezelligheid, het wederzijds respect, de ander in zijn waarde laten, het gevoel dat je ertoe doet en er mag zijn, zorgen er allemaal voor dat onze klanten graag bij ons komen.

Heb jij een aantal dagdelen of hele dagen in de week (dinsdag, woensdag, vrijdag) de tijd om te helpen, spreek jij goed (of voldoende) de Nederlandse taal, ben je een doorzetter, weet je van aanpakken, kunnen we op je rekenen dat je er wekelijks bent en wil je bij een gezellig, enthousiast en betrokken team werken, wil je maatschappelijk betrokken zijn en je medemens helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de kledingbank!

Wat ga je zoal doen?

  • Kleding sorteren die de winkel in kan
  • Achter de balie staan en klanten helpen
  • Mensen verwelkomen
  • Kleding aannemen van mensen die komen doneren
  • Kleding netjes in- of terughangen

 

Hoe word je vrijwilliger?

Bel 06-11482215,  mail naar uniekbarendrecht@hotmail.com of kom langs op onze locatie (Kruidentuin 10, Barendrecht) en vraag naar Ariane of Annet. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie: stichtinguniek.nl of check onze facebook pagina: facebook.com/stichtingkledingbankuniek

 

Kom jij ons team versterken?

Hopelijk tot gauw!

Team kledingbank Uniek